O nama

Preduzeće CNC Obrada je osnovano 2011. godine kao mala porodična firma. Zahvaljujući stalnom investiranju, firma CNC obrada se brzo širila i danas broji preko 80 zaposlenih i poseduje mašinski park sa preko 20 mašina.

Kao moderna kompanija u ekspanziji okrenuti smo stalnom ulaganju u zaposlene, unapređenju i modernizaciji mašinskog parka i opreme, procesa proizvodnje, kao i kvaliteta proizvoda i pruženih usluga.

99% proizvodnje je usmereno na izvozne poslove prema tržištu Evropske Unije, pretežno prema nemačkom tržištu, kao i prema tržištu Švajcarske. Izrađujemo precizne delove za različite industrije i naše mašinske komponente se ugrađuju u mašine pakerice u farmaceutskoj, medicinskoj, kozmetičkoj i prehrambenoj industriji, uređaje za proveru kvaliteta zemljišta, mašine za merenje, medicinske uređaje i mnoge druge.

Vizija kompanije CNC obrada jeste preuzimanje vodeće pozicije u regionu u izradi mašinskih delova i montaži, očuvanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga, kao i briga o klijentima, zaposlenima i okruženju.

Mi smo kompanija koja zna da kvalitet i brzina pruženih usluga pravi razliku.

Nase osobine:

Kvalitet - Zadovoljstvo naših klijenata imperativ je našeg poslovanja. Rad na ljudima i kontrola kvaliteta proizvoda ključni su alati kojima postižemo visok i konstantan kvalitet proizvoda i samog procesa proizvodnje.

Zaposleni - Naši zaposleni razlog su dugogodišnjeg uspeha našeg biznisa. Njihovo zadovoljstvo kao i ulaganje u njihov lični i profesionalni razvoj su doprineli ostvarenju kompanijskih ciljeva.

Pouzdanost - Mogućnost brze izrade mašinskih delova bez gubljenja na kvalitetu samog proizvoda jedna je od specifičnosti našeg poslovanja. Kada nam poklonite poverenje, možete biti sigurni da će vaš zahtev biti ispunjen u najkraćem roku uz najbolju moguću uslugu.

Inovativnost - CNC Obrada sinonim je za snagu inovacija i najboljih tehnoloških rešenja dostupnih na tržištu.

Top